Wie zijn wij

Fikira Flex is intermediair die zich richt op het verzorgen van tijdelijk en vaste ondersteuning binnen zowel de publieke als de private sector. We bemiddelen niet alleen technisch georiënteerde specialisten, maar ook functionele consultants en branche deskundigen.

Dus heeft u een tijdelijk te kort aan ICT personeel of expertise om uw opdracht in te vullen? Dan is Fikira Flex uw partner wanneer het gaat om het invullen van uw (tijdelijk) tekort aan ICT Personeel. Het vinden van een professional is namelijk maatwerk.

Wij kunnen terugvallen op meer dan 15 jaar ervaring in het detachering en W&S van ICT personeel en wij beschikken inmiddels over een groot netwerk van ICT professionals, daarom vinden wij voor u de juiste professional voor “ the Job”. Daar zijn wij goed in. Onze kernwaarden kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijke aandacht, snelheid en heldere communicatie zorgen voor een duidelijke aanpak met een optimaal resultaat.

Fikira Flex bemiddelt professionals die in vaste dienst zijn of als zelfstandige werken in de wereld van IT. Wij bieden u als klant de professional aan op basis van detachering, detavast, payrolling en werving en selectie. Alles is bespreekbaar, zo flexibel zijn wij. Of het nu gaat om een korte of langdurige opdracht, kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in de vaandel. Wij bemiddelen alle IT functies en expertises. Ons doel is om telkens de juiste ICT professional op de juiste plaats te detacheren.

Partners

Dankzij onze partners kunnen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Wij werken graag samen en kunnen u daardoor voorstellen aan ervaren en gemotiveerde ICT professionals. Eerdere partnerschappen hebben al laten zien dat deze samenwerkingen een grote meerwaarde hebben voor alle partijen. Wilt u ook een meerwaarde creëren voor uw organisatie en bent u geïnteresseerd in het detacheren van uw eigen IT specialisten? Wij beschikken over de leukste en meest uitdagende opdrachten! Kijk hieronder snel verder voor openstaande vacatures.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram