Wij zijn op zoek naar jou

Ben jij freelancer op het gebied IT Infrastructuur dan komen we graag me je in contact. Wij hebben regelmatig interessante en uitdagende opdrachten bij aansprekende klanten die we graag invullen met behulp van freelancers. Omdat we houden van korte lijnen en vaak snel moeten schakelen vinden we het handig om alvast te weten wie je bent en wat voor kennis je in huis hebt.
Ben jij de kandidaat die op zoek is naar een vaste baan in de IT? Dan komen wij ook graag met jou in contact. Wij hebben regelmatig aanvragen van klanten die op zoek zijn naar de specialisten in de IT branche en deze graag aan hun team willen toevoegen op basis van een vast contract.

In beide gevallen nodigen wij je dan ook graag uit om je hieronder aan te melden. Als wij voldoende aanknopingspunten zien dan drinken we graag een kop koffie met je tijdens een kennismakingsgesprek. Wellicht de start van een mooie samenwerking.

Onze vacatures

Scrummaster
Utrecht en remote
Netwerk Engineer
Amersfoort
Product Owner - Teamleader
Maasland en thuiswerken (2 dgn op locatie, rest flexibel)
Senior Netwerkbeheerder
Utrecht en remote
Beheerder Infrastructuur
Driebergen-Rijssenburg
Content Creator
Utrecht en remote
Webapplicatiebeheerder
Rijswijk / Rotterdam
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram