Detachering

Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit – zoals tijdens een project of een piekmoment – kan de aanpak van Fikira Flex als detacheringsbureau uitkomst bieden.

Naast detachering biedt Fikira Flex ook detavast en payroll constructies aan van ICT professionals. Samen met u kijken we welke professional het beste bij uw bedrijf, de functie en binnen uw cultuur past. En welke professional voldoet aan uw kwaliteitseisen. Om zo tot de perfecte match te komen. Fikira Flex is door een uitgebreid relatienetwerk en een grote database van ICT Professionals in staat om uw detacheringsaanvraag snel in te vullen met de juiste ICT professional!

Neem contact op voor meer informatie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram